Nejnovější recenze ze sekce Poklice
...ještě nepoužila při pečení v troubě
- Poklice funguje perfektně. Škoda, že jsem musela koupit celou poklicí jen kvůli silikonové součástce v horním pístu. Hodně se to prodražilo. V nabídce chybí náhradní díly.
- perfektne sedi na vetsinu hrncu i panvicek
- esteticky nic moc
Zkoušel jsem grilovat králičí stehna a dopadli velmi dobře. Celková spokojenost s tímto produktem a doporučuji.
perfektní
Vše v pořádku.
- Cena, kvalita výrobku
splnilo mé požadavky
vhodné na velký hrnec i na pánve
- Univerzální od 24 do 28 cm.
- Kvalita za rozumnou cenu.
Doporučuji.
Spokojenost.
Spokojenost.
Super
vše OK
vše OK
Potřeboval jsem náhradní poklici ke svému rýžovaru, ten má průměr 19,5. Tato 19ka celkem padne. Kvalita zpracování je dobrá, sklo se nemlží, rukojeť dobře padne do ruky.
Tento produkt jsem koupil proto, že jsem ho chtěl používat na míse 2L remosky a na tlakovém hrnci.
TESLA AirCook Q10 je zmetek, protože při počasí kdy je zataženo tak je dobře vidět jen ta část displeje, kde se zobrazuje teplota a čas. Na ostatní musím posvítit baterkou.
Tlačítko pozastavit a znovu spustit je k ničemu, protože než stačíte 3x promíchat v nádobě brambory, tak se poklice sama úplně vypne!
Již od začátku po vybalení výrobku je vidět uvnitř v prostoru nad sklem, kde jsou v kovovém kruhu podélné otvory, volně pohybující se pozinkovanou matici, vypadá to na M4! Když poklici nakloníte a otáčíte s ní, tak tam matice běhá a chrastí jako kulička v ruletě!
TESLA AirCook Q10 už nefunguje! Uvnitř se ozvala rána a vypadly všechny jističe i s jističem u elektroměru! Od tohoto okamžiku už nesvítí ani displej! Dá se říct, že trvanlivost výrobku je výrobcem nastavená celkem na zhruba na celkem 30 minut!!! Tak toto je Česká kvalita z Číny!!!
Takže jsem brambory musel dodělat jinde a nemohl jsem dokončit pokusy, co je schopen tento výrobek udělat a v jaké kvalitě! Ale hranolky ve zlaté barvě vám to neudělá. Je tu opět problém, že malé kousky zčernají a větší jsou téměř syrové! A všechny navržené časy podle návodu jsou krátké a je potřeba je prodloužit.
Vracet zboží nebudu, protože nemám peníze na to, abych je cpal do pošty kvůli něčemu, co jsem si nezavinil!!! A také na to nemám zdraví, mám problém dojít až na poštu. A tím s nákupy jakéhokoliv zboží končím, protože u nás se prodávají pouze zmetky!
Vše co jsem za posledních 10 let koupil je buď už dávno v kontejneru, nebo to tady v bytě překáží, protože to je nepoužitelné pro to, pro co to bylo vyrobeno!
Kdo máte například remosku, tak buďte rádi že jí máte, protože na rozdíl od těchto novodobých zmetků je remoska bezporuchový a úsporný spotřebič! A když jí vypnete, tak jí máte opravdu vypnutou!!!
Reakce značky TESLA
Dobrý den, pane Hejno,
jak jsme Vám uváděli v odpovědi na Vaši recenzi obchodu - prosíme, v případě problému nás nejdříve kontaktujte, abychom věděli, že nějaká komplikace u Vás nastala. Napsáním negativních recenzí, aniž byste nás jakkoliv kontaktoval a následně jste chtěl spotřebiče vyhodit není vhodný způsob řešení. Při zakoupení produktů na našem e-shopu automaticky získáváte službu TESLA Premium Servis (eshop.tesla-electronics.eu/tesla-premium-servis/).
Dokud Vámi uvedené závady neprověří náš servisní technik, nemůžeme bohužel sdělit více informací, jak k problému došlo, případně proč nastal problém na obou spotřebičích zároveň.
Prosíme, kontaktujte nás a domluvíme s Vámi další postup. Děkujeme.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA